Overzicht van het onderwerp

 • Rensa

  Rensa is een specialist in bouwlogistiek. Bij Rensa is de unieke combinatie van installatietechnische en logistieke expertise aanwezig. Hierdoor wordt in het ontwerp van installaties de logistieke aspecten meegenomen. Door in het ontwerp de logistieke aspecten mee te nemen kan een optimaal logistiek proces voor de bouw worden gerealiseerd.
  Impressie van “The wall”
  Hybride opstelling
  Uitvoering H6
 • Hijsframe uitvoeringen

  deze varianten betreffen een totaal of deel-installatie, die geborgen wordt in een stalen hijsbare frame. Hierbij moet u denken aan een Luchtbehandelingsunit in combinatie met een warmtepomp of echter alleen de warmtepomp. waarbij aansluit voorbereidingen zijn geïntegreerd, die de koppeling tussen het gebouw gebonden installatie en warmteopwekker vergemakkelijkt. Ook biedt het frame een installatie die geen bouwkundige ondersteuning benodigd heeft.  

  Transport: door de geïntegreerde hijsframe kan de unit doormiddel van een kraan op de gewenste positie worden aangebracht.  • Componenten uitvoering

  Omschrijving: Deze uitvoeringen zijn compacter qua afmeting t.o.v. een hijsframe uitvoering. Dit wordt gerealiseerd door het weghalen van het hijsframe. De bereikbaarheid aan voorzijde blijft identiek aan hijsframe uitvoering.  Bij deze uitvoeringen krijgt u als installateur grote bouwstenen ter beschikking. hierdoor kunt u met geringe aansluiting vele meters aan werk creëren. Daarnaast kunt u delen per bouwfase plaatsten. (Bouwstenen zijn o.a. voor gemonteerde leidingen op voor gedefinieerde beugelsets.)

   

  Transport: Door de unit in bouwstenen op te delen. Kunt u de componenten gemakkelijk door bestaande / gerealiseerde deur kozijnen transporteren.  Hierdoor kunt u routes vereenvoudigen t.o.v. uitvoering hijsframe.